Здравейте, излиза ми тази грешка понякога когато дам доста газ и вляза във високите обороти околко 4-5 хил.Разгледах други теми с такъв проблем, но при тях причините са други.Моля за някакви съвети
Известие
Collapse
No announcement yet.
motor system control failure - AR 147 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от serialsuicide Покажи съобщениеЗдравейте, излиза ми тази грешка понякога когато дам доста газ и вляза във високите обороти околко 4-5 хил.Разгледах други теми с такъв проблем, но при тях причините са други.Моля за някакви съветиAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
-
Опитаи един лесен варянт. На колектора за входящ въдух има един датчик хванат е с едно болче,свали го и почисти.
mod edit:Винаги си задавам въпроса колко хора не знаят че се пише "Вариант", а не "Варянт"Last edited by fiore; d.m.y г., 12:31.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от serialsuicide Покажи съобщениеЗдравейте, излиза ми тази грешка понякога когато дам доста газ и вляза във високите обороти околко 4-5 хил.Разгледах други теми с такъв проблем, но при тях причините са други.Моля за някакви съвети
Катализаторите там ли са ти?
Comment
-
Аз имам предложение по темата да фърлиме едни карти таро0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Аз пък съм почти сигурен,че ти е заминал соленоидаHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАз имам предложение по темата да фърлиме едни карти таро
Ти имаш зайче в ръкава
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеАз пък съм почти сигурен,че ти е заминал соленоида
Свети и при доста други грешки така, че трябва диагностикаsigpic
Comment
Comment